El Sisvial CB Balaguer rep una derrota i una victòria en els dos darrers partits

El Sisvial Club Bàsquet Balaguer sènior masculí A s’estrena aquesta temporada en la segona catalana
 

El passat 6 d’octubre el Sisvial CB Balaguer no va poder aconseguir la victòria a en el segon partit de la lliga regular de 2a catalana, a la pista del Nubem Telecom Bàsquet Berga.
    Tot i fer mèrits per emportar-se el partit, sobretot en defensa, el poc encert a cistella només començar el partit, feia que el Balaguer anés per sota el marcador, 30-27 a la mitja part. A la represa, la cosa no va canviar, els balaguerins molt sòlids al darrera, no aconseguien jugar amb claredat, i a la falta d’encert se li sumava una gran quantitat de pilotes perdudes.
    Tot i així, a el Sisvial lluny d’abaixar els braços va seguir creient en la victòria, i gràcies a la lluita al darrera i a la millora de la circulació de la pilota en atac aconseguia anotar des de la línia de 6.25 i posar-se per davant al marcador, 46-50 a falta de 3 minuts i mig pel final. Però va ser quan els locals van anotar 4 triples consecutius que van fer decantar el partit pels de Berga (63-61).
    Per altra banda, aquest dissabte 12 d’octubre els balaguerins jugaven a casa contra el Proncat CB Esparreguera B, que després de dos jornades perdent als últims instants de partit, els Balaguerins van saber patir i aconseguir que la primera victòria es quedés a casa. Començant igualats el partit, es van viure moments amb el marcador diferenciat i atrapat en un moment pels visitants. L’equip local tenia moltes ganes de guanyar i això es va veure reflectit en el joc, tot i que l’altre equip va tenir molt encert des de la línia de 3 punts, però la constància del Sisvial va fer que s’emportessin la victòria.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per