El Monestir de les Avellanes acull les Jornades Europees del Patrimoni

Els actes van consistir en repics de campanes, presentacions de llibres, concert d’orgue com a escenari el Monestir

 

El diumenge 13 d’octubre el Monestir de les Avellanes ha organitzat diverses activitats en el marc de les Jornades Europees del Patrimoni 2019. Aquestes activitats tenen per objectiu donar a conèixer el valor monumental del Monestir de les Avellanes, en especial a les persones de la mateixa comarca.
    Els actes començaren a les 11:15 h, amb el 4t repic de campanes del monestir, de la mà dels campaners Ignasi Cortés i Miquel Gregori de la Confraria de Campaners i Carrillonistes de Catalunya. Un repic que es dedica als pobles deshabitats de Catalunya.
    Tot seguit, a les 11:30 h hi va haver la presentació del llibre “Les bates blanques”, un acte promogut pels Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera, la Biblioteca de Balaguer i l’Associació Contra el Càncer de Balaguer. Es tracta d’un llibre solidari per a la cura del càncer.
    Les Jornades van finalitzar amb el 5è concert d’orgue de tubs del monestir, que per primera vegada va ser tocat a quatre mans de la mà dels organistes Carme Godall i Guido Iotti. Aquest concert forma part del XXI Festival de Música de Tardor d’Orgues de Ponent i del Pirineu.

 

 


 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per