El Balaguer Piera Ecoceràmica encapçala la classificació de la Divisió d’Honor

Les balaguerines rebran aquest dissabte al Molí de l’Esquerrà al Tramuntana Figueres, 2n classificat

 

    El Balaguer Piera Ecoceràmica encapçala la classificació de la Divisió d’Honor Femenina després dels últims dos partits jugats.
    El primer cap de setmana d’octubre, en el segon encontre, la victòria era pel Balaguer Piera Econòmica jugant a casa sobre el Girbau Vic, per 4 a 2. En el primer partit Natalya Prosvirnina es va imposar fàcilment a Irina Gimeno per 3 a 0. En el segon Svetlana Bakhtina va fer el mateix resultat sobre Silvia Coll. En el tercer Anna Biscarri va cedir davant Noa Muñoz per 0 a 3. Svetlana va tornar a fer un 3 a 0 davant Irina Gimeno, i Natalya Prosvirnina, davant Noa Muñoz, va repetir resultat de 3 a 0. Amb l’encontre ja guanyat Anna Biscarri va cedir el darrer punt davant Silvia Coll per 0 a 3.
    El passat cap de setmana jugaven a San Sebastian i Irún. En el partit del dissabte davant l’Atlético San Sebatián Natalya Prosvirnina va guanyar els seus partits dos davant Tina Kuping i Elene Sagardia pel mateix resulta de 0 a 3. Svetlana Bakhtina va imposar-se també per 0 a 3 davant Maite Aizpurua i Tina Kuping, mentre Claudia Cejas va cedir els seus dos punts davant Elene Sagardia i Nerea Aizpurua, deixant així el marcador final en 2 a 4 per al Balaguer.
    En l’encontre del diumenge davant el Leka Enea de Irún Natalya Prosvirnina va cedir el primer partit contra la russa Anastassia Ruslibatskaia per 3 a 0, però va guanyar el segon davant June Garcia per 1 a 3. Per la seva banda, Svetlana Bakhtina va guanyar el primer partit davant Sara Martínez per 0 a 3, i es va imposar també a Anastassia Ruslibatskaia per 1 a 3. Per la seva banda Claudia Cejas va pedre el primer davant June Garcia per 3 a 1, però en el segon es va imposar a Sara Martínez per un ajustat 2 a 3, donant així la victòria final a les balaguerines per 2 a 4.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per