Cubells va celebrar el dissabte 12 la Festa del Forn

    L’ajuntament de Cubells va celebrar el dissabte dia 12, la primera ‘Festa del Forn’ a l’antic forn de pa de la Torre de Fluvià, el qual ha estat recentment restaurat. Una festa que combinava tradició i història, apropant a tots els participants com es feia el pa i altres productes de pastisseria antigament al municipi. Un esmorzar popular, tallers de pa, una enfornada de pa i una gran coca de recapte. Una missa a l’església de Sant Salvador i un dinar popular van acabar amb la festa del recent forn estrenat després de 40 anys amb desús.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per