Cubells va celebrar el dissabte 12 la Festa del Forn

    L’ajuntament de Cubells va celebrar el dissabte dia 12, la primera ‘Festa del Forn’ a l’antic forn de pa de la Torre de Fluvià, el qual ha estat recentment restaurat. Una festa que combinava tradició i història, apropant a tots els participants com es feia el pa i altres productes de pastisseria antigament al municipi. Un esmorzar popular, tallers de pa, una enfornada de pa i una gran coca de recapte. Una missa a l’església de Sant Salvador i un dinar popular van acabar amb la festa del recent forn estrenat després de 40 anys amb desús.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Rehenes presenta el seu últim treball “Arañazos bajo la pie...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per