Canvi en la programació del Cicle de Tardor 2019 del Teatre Municipal

El Teatre Municipal de Balaguer va presentar fa uns dies la 23a temporada professional d’arts escèniques, on s’hi incloïa la programació del cicle de Tarddor ‘19, iniciada el passat 6 d’octubre amb un espectacle en motiu del centenari del naixement de l’escriptora balaguerina Teresa Pàmies, La llibertat irrenunciable.
    Dins de la programació del Cicle de Tardor es va anunciar els espectacles de l’abonament del Cicle de Tardor ‘19, Casa de nines el 27 d’octubre, amb Emma Vilarasau i Ramon Madaula com a caps de cartell, la proposta escènica per a públic familiar, Dolce Vita amb el MAG LARI el 9 de novembre i la comèdia Oh, mami!, que s’havia de representar l’1 de desembre.
    Per motius aliens a la voluntat del Teatre, aquesta darrera proposta, Oh, Mami! no es representarà i en el seu lloc s’hi podrà veure el darrer muntatge del polifacètic cantautor Albert Pla, amb “Miedo”. El controvertit i provocador cantant portarà a l’escenari del Teatre de Balaguer un viatge íntim i molt personal que arrenca en la infantesa, va fins a més enllà de la sepultura i recorre les sensacions, les emocions i els sentiments que ens produeix la por o el Miedo.  Aquest canvi en la programació no modificarà els preus dels abonaments.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per