Balaguer va acollir la 42ena Festa Catalana dels Escacs el passat 6 d’octubre

El passat diumenge 6 d’octubre, la Federació Catalana d’Escacs conjuntament amb el Club Escacs Balaguer i l’Ajuntament de Balaguer van organitzar el 31è Campionat de Catalunya de Ràpides d’Escacs per equips i la 42ena Festa Catalana dels Escacs a Balaguer amb una participació total de més de 350 persones entre jugadors i acompanyants.
El campionat es va disputar al pavelló Molí de l’Esquerrà de Balaguer, que va acollir als 260 jugadors, representant a més de 40 clubs de Catalunya. El guanyador absolut va ser l’Escola d’Escacs de Barcelona que va guanyar 8 rondes i va fer taules en una, proclamant-se campió de Catalunya per equips de partides ràpides; el club d’Escacs Balaguer, amfitrió de la jornada, va aconseguir la 3a posició del campionat en la categoria Preferent, tancant així una excel·lent temporada on a part de guanyar la Lliga en la seva categoria provincial també ha aconseguit guanyar el Campionat de Catalunya d’Escacs en categoria Preferent de ritme clàssic.
    La jornada va continuar al restaurant de l’Hotel Santuari de Balaguer, on es va celebrar la Festa Catalana dels Escacs, la festa va consistir en un dinar de germanor entre més de 190 persones de diferents clubs d’Escacs de Catalunya.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per