5è títol pel balaguerí Íker Castillo i el lleidatà Gerard Navas

Íker Castillo, de Balaguer, i el seu company Gerard Navas s’han proclamat campions al VI Súper Gran Slam de menors del circuit de la Federació Catalana de Padel disputat al Clark Padel & Wellness de Cabrera de Mar.
    Amb aquesta victòria ja sumen el seu 5è títol aquesta temporada de les 8 proves del calendari en les que han participat a falta només d’un torneig abans de finalitzar la temporada amb el Campionat de Catalunya i el Màster de menors a finals d’any.

 

  

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per