28a edició de Firauto a Balaguer els propers dies 19 i 20 d’octubre

Una nova edició de la Fira del vehicle de segona mà i complements al pavelló d’Inpacsa

 

Un any més Balaguer serà l’escenari de Firauto, la Fira del vehicle de segona mà i complements, els propers dies 19 i 20 d’octubre, arribant a la 28a edició.
    Una Fira pionera a les terres de Lleida on uns 22 expositors presentaran vehicles, tots ells supervisats i revisats, amb un gran ventall d’opcions, des de les més econòmiques, que podreu trobar al Mercat de la Ganga, fins a les més sofisticades, per a públics més exigents i/o amants del motor.  Tots ells sota la Q de la qualitat com a segell de la Fira.
    També hi haurà representats altres sectors, com són els remolcs i la maquinària industrial, el complements per als automòbils, l’àudio i també  la retolació de vehicles.
    L’acte inaugural tindrà lloc el dissabte a les 11.00 h i serà presidit pel Sr. Carles Gibert Bernaus, Diputat i Vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida.
    Dins el marc de la Fira hi tindrà lloc activitats paral·leles per tal d’atraure a diferents sectors de públic i distreure els més petits mentre els pares poden visitar més tranquils la Fira.
    Per als petits, s’instal·larà novament al darrera del pavelló un circuit inflable de 10 m x 15 m amb quatre vehicles elèctrics per tal d’anar conscienciant del futur que té aquest sistema, per a nens i nenes d’edats compreses entre 6 i 13 anys de forma totalment gratuïta. També, com ja és tradicional, gràcies a la col·laboració del Club Slot Balaguer, s’instal·larà un circuit gegant d’slot (vehicles teledirigits), al vestíbul del pavelló.
    També es podrà veure al vestíbul del pavelló d’Inpacsa, l’exposició “Entre nosaltres”, una exposició adreçada a tots els públics per advertir dels perills de conduir sota els efectes de l’alcohol o altres substàncies que poden desestabilitzar la persona.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per