12a edició de la pujada nocturna a Montalegre de l’Escola Vedruna

    El passat divendres 27 de setembre, un total de  41  alumnes i 5 professors van participar a la 12a pujada a Montalegre, organitzada per l’equip de Pastoral de  l’Escola Vedruna Balaguer. Enguany  es commemorava la dotzena edició d’aquesta sortida nocturna programada per a l’alumnat de 1r, 2n i 3r ESO. La sortida es va fer des de Gerb caminant i van fer els 13 km. que separen aquesta població de l’ermita de Montalegre. Durant el camí van poder anar parant i menjant en els diferents punts ja preparats per a l’ocasió.
    Una gran organització que any rere any fa el possible per poder fer aquesta sortida amb els joves de l’escola.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per