12a edició de la pujada nocturna a Montalegre de l’Escola Vedruna

    El passat divendres 27 de setembre, un total de  41  alumnes i 5 professors van participar a la 12a pujada a Montalegre, organitzada per l’equip de Pastoral de  l’Escola Vedruna Balaguer. Enguany  es commemorava la dotzena edició d’aquesta sortida nocturna programada per a l’alumnat de 1r, 2n i 3r ESO. La sortida es va fer des de Gerb caminant i van fer els 13 km. que separen aquesta població de l’ermita de Montalegre. Durant el camí van poder anar parant i menjant en els diferents punts ja preparats per a l’ocasió.
    Una gran organització que any rere any fa el possible per poder fer aquesta sortida amb els joves de l’escola.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Rehenes presenta el seu últim treball “Arañazos bajo la pie...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per