Victòria pel Cudós Consultors CB Balaguer en el seu primer partit de la temporada contra el Reus

    El primer partit de la temporada del Cudós Consultors CB Balaguer, va ser a la pista del Manyanet Reus, una pista sempre complicada.
    L’inici va ser esperançador, un joc fluid en atac i domini visitant, però tot i així la concentració a darrera no era la necessària, les del Baix Camp anotaven amb facilitat a base de contraatacs. Tot i el bon joc ofensiu, les de Reus seguien enganxades al marcador i s’arribava al descans amb un ajustat 29-31.
    A la represa les granes mostrarien els seus millors minuts de joc, de res serviria la zona local plantejada, doncs un joc col·lectiu digne d’emmarcar, i una defensa blindada les duria a un màxim avantatge de 13 punts a manca de tres minuts per finalitzar el tercer període. Però a partir d’aquell moment, el Manyanet va pujar les línies defensives i a les visitants els va costar ajustar-se i anotar, fins al punts que les locals es situarien per sobre del marcador a manca de tres minuts per acabar el partit. En un final a cara o creu, l’encert dels tirs lliures i un triple sobre la botzina situaria el 62-63 final que ens dóna una valuosa victòria per encarar la següent jornada.
    El proper dissabte rebem al Vedruna Carme Sabadell a les 18:30 al que serà el primer partit de la temporada al Primer d’Octubre.

 

  

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per