Ruta literària “Balaguer i Teresa Pàmies” un dels actes per celebrar l’any del centenari

El proper acte en commemoració del centenari del seu naixement serà aquest diumenge al teatre

 

Aquest diumenge s’ha organitzat la Ruta Literària ‘Balaguer i Teresa Pàmies’ . La sortida era des de l’Estació de Tren, amb un recorregut fins a la casa natal de l’escriptora al carrer Pintor Borràs, 12. En la ruta han participat una cinquantena de persones.
    Aquesta ruta literària té l’objectiu principal d’entendre i endinsar-nos en l’obra de l’escriptora des de diferents vessants. Així, a més de conèixer els aspectes biogràfics i llegir fragments de l’obra de Teresa Pàmies, convidarem els assistents a descobrir els indrets que van inspirar la seva obra i que van ser presents al llarg de la seva vida.
    La Ruta Literària ha comptat amb un lectura de textos a càrrec de la Biblioteca Margarida de Montferrat i el Museu de la Noguera. En cada parada s’ha explicat la historia que i ha al darrera i es contextualitzen els textos llegits en l’obra de la Teresa Pàmies. La Ruta també ha comptat amb l’acompanyament de la Companyia Laberta Delpoblet, interpretant a una jove Teresa Pàmies.
Per aquest diumenge s’ha fet una ruta reduïda amb una duració aproximada de 2 hores. Properament es podrà consultar la ruta sencera al web dels Espai Literaris de Ponent.
    Els actes de l’any Teresa Pàmies programats a Balaguer continuaran aquest diumenge dia 6, a partir de les 18 h, amb l’espectacle “La llibertat irrenunciable. Viure i escriure” amb la producció de BADA-PAS i sota la direcció d’Enric Arquimbau. Per aquest espectacle ‘La llibertat irrenunciable. Viure i escriure’ que es podrà veure al Teatre en motiu de la celebració del centenari del naixement de l’escriptora balaguerina Teresa Pàmies, s’ha confirmat l’assistència del president de la Generalitat, Joaquim Torra.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per