Presentada la nova temporada del Teatre Municipal pel Cicle de Tardor

Diumenge s’inicia la nova temporada amb l’any del centenari del naixement de Teresa Pàmies

 

El Teatre Municipal de Balaguer iniciarà la 23a temporada professional d’arts escèniques amb la programació del cicle de Tardor 2019 aquest proper diumenge 6 d’octubre amb un espectacle en motiu del centenari del naixement de l’escriptora balaguerina Teresa Pàmies, La llibertat irrenunciable, viure i escriure dirigit per Enric Arquimbau i produït per Bada-Pas.
    La novetat per aquesta temporada arribarà en clau de format, incorporant a la programació habitual d’espectacles professionals, un format més reduït, de petit format. El nou cicle “A escena” pretén apropar molt més encara els diferents projectes escènics al públic, de manera que, gairebé, el públic formi part del propi espectacle. Amb aquest nou format es realitzaran quatre espectacles: multi disciplinar, teatre, música i dansa, començant el proper 18 d’octubre amb “Il velatorio lírico”, passant per “Les Rambles de les florsites”, Pau Figueres Quartet i acabant amb la dansa de Núria Guiu i el seu espectacle “Like”. L’abonament d’aquest cicle “a escena” és a 15 €.
    Pel que fa a la resta de programació, diferenciada en dos cicles, el de Tardor i el d’Hivern, es caracteritza per diferents projectes escènics de mitjà format amb la voluntat d’atracció del gran públic. Així, la primera obra de teatre de l’abonament de tardor serà “Casa de nines”, amb Emma Vilarasau i Ramon Madaula com a caps de cartell. Seguirà l’espectacle per a públic familiar, “Dolce Vita” amb el Mag Lari i el grup musical infantil The Penguins amb Reggae per a xics. L’abonament de tardor es completa amb la comèdia “Oh mami!”, que es representarà l’1 de desembre. Els preus dels abonaments de tardor són de 45 euros a l’amfiteatre i de 50 euros a platea.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

El Gran Recapte d’Aliments a la ciutat de Balaguer va recol...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per