Més de 2.000 persones participaran en el 6è Festival d’Astronomia amb activitats de divulgació científica, cultural i d’oci

El Festival Astronòmic és una oportunitat per passar un cap de setmana inoblidable amb la família, descobrint els grans atractius turístics del Montsec

 

De l’11 al 13 d’octubre, tindrà lloc al Centre d’Observació de l’Univers (COU), situat dins el Parc Astronòmic Montsec, la sisena edició del Festival d’Astronomia.
    Tres dies durant els quals el públic de totes les edats podrà apropar-se a la ciència d’una manera lúdica i cultural, a la vegada que científicament rigorosa, per gaudir de l’espectacle del cel dins una nova forma de turisme: el turisme del coneixement.

En aquesta edició s’han programat 16 activitats dirigides a totes les edats,  amb visites tant diürnes com nocturnes al COU, i també destaca el concert, en el marc del Festival de Música sota les Estrelles, de Patrícia McGill i Javier Juanco Quartet” inspirat en la figura de Manuel de Pedrolo.
    El Festival continua amb les activitats de divulgació científica per a tota la família com visites al COU “Viatgers Galàctics” (diürna), el “Cel de la Tardor” (nocturna) o el taller d’experiments científics a càrrec del presentador del programa divulgatiu de ciència de TV3, Dinàmiks, Dani Jiménez; conjuntament amb activitats com la Gimcana astronòmica “Els enigmes de les estrelles” a càrrec d’OrganitzemXtu o els “Monòlegs científics en clau d’humor” a càrrec de The Big Van Ciencia.
    Com en les darreres edicions del Festival, el Parc Astronòmic Montsec ha creat i comercialitzat un paquet turístic específic, que inclou estades d’una o dos nits, a més d’allotjament i manutenció, i també conté altres activitats que es poden dur a terme a la zona del Montsec. Aquest paquet és un dels 10 paquets turístics que es comercialitzen on el Centre d’Observació de l’Univers és converteix en la principal atracció.
    En definitiva, moltes activitats, on les visites guiades nocturnes al Centre d’Observació de l’Univers (COU) i les activitats d’observació del Parc de Telescopis són les principals atraccions del sisè Festival d’Astronomia del Montsec, l’única activitat que es realitza a l’Estat espanyol amb aquestes característiques, on s’integra el coneixement del saber científic amb la cultura popular i les activitats culturals i lúdiques per a tots els públics.
    Es una oportunitat única per passar un cap de setmana inoblidable amb la família, descobrir els grans atractius turístics del Montsec i aprofundir en el coneixement d’aquest cel nostre que, potser, estem massa temps sense contemplar, perquè, encara que a vegades no ho sembli, el turisme també lliga perfectament amb la ciència.

 

 
 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per