La Residència geriàtrica Sant Domènec rep una aportació de Bankia d’un programa solidari

L’entitat ha fet aquesta donació des del seu programa Red Solidaria

 

        L’Associació Residència Geriàtrica Sant Domènec va rebre el passat mes d’agost, un suport econòmic de Bankia, per un import de 5.400 euros, pel seu programa “millores en l’equipament”, que té com a  finalitat ajudar a les persones grans.
    L’aportació de Bankia s’emmarca en el seu programa “Red Solidaria”, pel qual les seves oficines donen suport a un projecte social pròxim, que escullen a principis d’any, si aconsegueixen assolir els seus objectius de negoci en el conjunt de l’exercici.
    L’entitat financera ha donat suport a 275 projectes socials en 2018, a través del programa Xarxa Solidària, per un import global superior als 1,9 milions d’euros, la qual cosa va afavorir a més de 84.000 persones en tot l’àmbit nacional.
    La Associació Residència Geriàtrica Sant Domènec i Bankia posaran en marxa el projecte “millores en l’equipament” que mitjançant l’adquisició de carros elevadors per a llits, pretén millorar la qualitat en l’atenció dels residents amb necessitats assistencials altes, disminuir o eliminar les possibles caigudes per transferències practicades i disminuir o eliminar les baixes laborals per males higienes posturals, del personal laboral d’atenció directa, mentre fan tasques de mobilització, higiene o transferències als residents.

 

 

 

  

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per