La Fira de Màgia Montgai Màgic es celebrarà els dies 3, 4, 5 i 6 d’octubre

Aquest dimarts es va fer la presentació de l’11 Fira de la Màgia al carrer. ‘Montgai Màgic’, que se celebrarà en aquest municipi entre els dies 3 i 6 d’octubre. La presentació ha comptat amb la presència de la vicepresidenta segona de la Diputació, Estefania Rufach, l’alcalde de Montgai, Jaume Gilabert; el director artístic de la fira, Xavier Pérez ‘Mag Reivax’, i el president de l’Associació de mags i il·lusionistes de Lleida (AMILL), Joan Gomis.
El Mag Lari, que serà l’encarregat de cloure l’onzena edició de la fira; Charlie Mag, un il·lusionista premiat a escala internacional amb la màgia de manipulació; i Raul Black, que oferirà l’espectacle central basat en les grans il·lusions, són els tres caps de cartell d’una fira que, com ja es tradicional començarà el dijous dia 3 amb una jornada escolar dedicada a uns 250 alumnes d’entre 3 i 12 anys procedents d’escoles de la zona.
    Enguany hi participaran més d’una quarantena de mags que oferiran una setantena de funcions durant tot el cap de setmana en 12 punts diferents distribuïts per tot el poble, segons ha explicat Xavier Pérez.
    Montgai Màgic es completarà amb un mercat de productes artesans i alimentaris que comptarà amb una vintena d’expositors. Així mateix, l’Ajuntament ha habilitat el recinte de les piscines municipals per que hi vulgui acampar durant el cap de setmana.
    Aquesta fira convida mags no professionals que volen demostrar les seves habilitats, així com representants artístics que volen descobrir cares noves i mags professionals.
    Montgai Màgic rebrà el dijous a les escoles de la zona i el divendres com ja és habitual a les entitats de la Federació ALLEM. Ja serà dissabte que començarà amb la seva programació d’espectacles per diferents indrets de la població.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per