L’escola d’Adults comença un nou curs escolar superant les 300 matrícules

L’Escola d’Adults de Balaguer, va començar les classes del curs 2019-20 el passat dimecres 18 de setembre, superant les 300 matrícules d’alumnat.
    Les classes que segueixen tenint més èxit són les d’anglès, que permeten l’obtenció dels nivells A-1 i A-2, tot i que també segueixen creixent les classes de català i castellà inicials, ocupades per alumnat nouvingut a Balaguer i comarca.
    Els ensenyaments que gaudeixen de places lliures són els de Preparació per a les proves d’accés a FP, tant de Grau Mig com de Grau Superior, en els quals encara es poden matricular els alumnes interessats.
    Una de les novetats d’aquest curs és el pla pilot engegat que consisteix en una subvenció, per part del centre, dels llibres de català i castellà en els seus nivells inicials. Aquesta mesura pretén una millor integració al país de tot aquell alumnat nouvingut que necessita el coneixement d’aquestes dues llengües.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per