L’Escola Vedruna Balaguer obté dos programes d’Erasmus+ aquest curs

    Vint alumnes de 2n i divuit de 3r d’ESO de l’escola Vedruna Balaguer participaran  durant dos cursos en sengles programes europeus Erasmus+. Aquests projectes, a més d’aprofundir en el coneixement i pràctica de la llengua anglesa,  impliquen dur a terme un seguit d’activitats que es duen a terme  tant en  el propi centre, com en les diverses trobades internacionals, conjuntament  amb la resta de companys  de les altres escoles participants.
    Els alumnes  de segon  s’han inscrit en el programa “More tolerance, less ignorance”. L’objectiu que hauran d’assolir és desenvolupar competències socials, cíviques i interculturals, encaminades a la lluita contra les discriminacions culturals, econòmiques, socials... Els països que visitaran són: Polònia, Alemanya, Portugal, Xipre i Itàlia. L’estada a Balaguer serà al maig de l’any vinent.      
“Discovering and exploring the forest by head, heart and hands”  és el projecte que desenvoluparan els alumnes de tercer d’ESO conjuntament amb alumnes alemanys, italians i grecs. Durant aquests dos cursos escolars treballaran per desvetllar la consciència ecològica per a una correcta sostenibilitat dels boscos. La primera trobada serà a Balaguer, el proper mes de febrer.
    Ambdós programes afronten dues problemàtiques que, malauradament, en l’actualitat, afecten greument el nostre planeta. Per una banda, les desigualtats dels seus habitants i, per l’altra, la constant degradació dels boscos, la qual incideix directament en el canvi climàtic.

 

 

 


 

Please reload

Notícies  Destacades

El Gran Recapte d’Aliments a la ciutat de Balaguer va recol...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per