L’Escola Mont-roig realitza una sèrie d’actes en motiu de la Cimera pel Clima

Han estat treballat amb activitats de reflexió i sensibilització sobre aquest tema

 

Durant la passada setmana i en motiu de la Cimera pel Clima que es va celebrar a la seu de l’ONU de Nova York, l’Escola Mont-roig va tractar a les aules el tema de l’Emergència Climàtica en l’actualitat.
    Durant tota la setmana es van realitzar activitats de sensibilització amb l’alumnat i es va potenciar la reflexió a l’entorn de les possibles accions que es poden fer per revertir la situació d’emergència climàtica en què ens trobem. L’acte final, coincidint amb les mobilitzacions que s’han realitzat a tot el país, va tenir lloc divendres a la tarda i es va acabar amb una concentració de tot l’alumnat al pati per donar lectura a un manifest.
    En acabar van compartir els bons desitjos i les accions que es poden fer per salvar el planeta i tots aquests van quedar exposats a la tanca de l’escola al voltant d’una pancarta elaborada amb la col·laboració de les famílies on s’hi podia llegir el lema “Salvem el nostre planeta”.
    Les famílies de l’escola van completar aquesta acció, escrivint també els seus desitjos.

 

 

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

El Gran Recapte d’Aliments a la ciutat de Balaguer va recol...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per