L’AECC La Noguera organitza la primera caminada Contra el Càncer aquest diumenge

Una iniciativa de la Junta Local de Balaguer per recaptar diners per aquesta malaltia

 

L’Associació contra el càncer de la Noguera, ha organitzat per aquest diumenge 6 d’octubre, la 1a Caminada Contra el Càncer a Balaguer.
    La Caminada es farà a les 10 h del mati, amb un recorregut circular de 10 km, sortint des de l’estació d’autobusos de Balaguer, per arribar a les Franqueses passant pel camí de la Bultra i amb arribada a la plaça del Morter.
    Les inscripcions es poden fer des del dia 23 de setembre per la web del CPAM o bé presencialment a Lapallavacara, per la tarda de 18 a 20 h o dissabtes mati  de 10 a 13 h, amb un preu de 10 euros els adults i  5 euros els infants (nascuts del 2011 al 2019). També es podran inscriure al mateix dia de la caminada a partir de les 9 h, al mateix punt de sortida
    Hi haurà avituallament i en el moment de l’inscripció es farà entrega d’una motxilla i una gorra pels adults i una motxilla tipus sac pels infants.
    Una iniciativa de la junta local de Balaguer, pensada per recaptar més diners per aquesta malaltia al mateix temps organitzar una activitat saludable.

 

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

El Gran Recapte d’Aliments a la ciutat de Balaguer va recol...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per