Els propers dies 19 i 20 Firauto Balaguer, la Fira del vehicle de segona mà

La fira amb vehicles de segona mà totalment revisats es podran veure dissabte i diumenge al pavelló Inpacsa

 

La ciutat de Balaguer acollirà una nova edició de Firauto, la Fira del vehicle de segona mà i complements, els propers dies 19 i 20 d’octubre, al pavelló Inpacsa, de 10.00 h a 14.00 h i de 16.00 h a 20.00h.
    Una Fira pionera a les terres de Lleida on els expositors presentaran vehicles, tots ells supervisats i revisats. També hi haurà representats altres sectors, com són els remolcs i la maquinària industrial, el complements per als automòbils, l’àudio i també  la retolació de vehicles.
    El parc de vehicles d’ocasió és cada cop més ampli ja que també es poden trobar vehicles de gerència i amb molts pocs quilòmetres, fet que li dóna a la mateixa fira un nou valor afegit. La Q de qualitat també hi és present. Al lateral del pavelló hi haurà el Mercat de la Ganga on els mateixos expositors poden exposar vehicles més econòmics, de fet no poden superar els 6.000 €, deixant els de més valor per a la seva exposició personal.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

La festa de l’Harpia Balaguer Medieval canviarà de dates pe...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per