Els noguerencs Albert Hermoso i Ramona Gabriel millors esportistes lleidatans del 2018

La Generalitat va distingir als equips, esportistes i clubs de Lleida que van excel·lir durant l’any 2018

 

La Generalitat de Catalunya va homenatjar la setmana passada 154 esportistes lleidatans, 28 entitats i 5 clubs que van destacar el 2018 en les seves modalitats esportives ja sigui en competicions d’àmbit nacional, estatal o internacional.
    El genet Albert Hermoso va rebre el premi al millor esportista en categoria masculina i la ciclista Ramona Gabriel, en categoria femenina. Els dos esportistes de la Noguera van recollir el guardó juntament amb les millors promeses de l’any, Bernat Erta i Victòria Porta. Sergi Jurado i les jugadores de bàsquet Gemma Aldomà i Natàlia Moreno van ser els millors en esport adaptat.
Pel que fa a la Noguera, també es van reconéixer esportistes del Club Esportiu l’Estel, els dos equips femenins del Club Tennis Taula Balaguer i les germanes Aida i Andrea Alemany en la modalitat d’atletisme.
    A tots els esportistes i equips guardonats se’ls hi va lliurar una reproducció d’una litografia de la pintora lleidatana Eugènia Besora, titulada “El cercle en l’esport”.

 

 


 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per