El COU s’afegirà a la pròxima edició de l’acció promocional “Catalunya Hola Família”

El COU ha obtingut el segell “d’Equipament Familiar”, l’únic de les Terres de Lleida

 

    El Centre d’Obser-vació de l’Univers (COU) s’afegirà a la pròxima edició de la iniciativa “Catalunya, Hola Família”, la gran acció promocional del turisme familiar de l’Agència Catalana de Turisme (ACT) i que aquest any va tenir lloc el passat mes de juny, on van participar les altres tres destinacions lleidatanes acreditades amb marques de Turisme Familiar de l’ACT: Vall de Boí, Valls d’Àneu i Pirineus-Noguera Pallaresa; que compten amb la marca de “Natura i Muntanya en Família”. El COU ha obtingut el segell “d’Equipament Familiar”, l’únic de la zona territorial “Terres de Lleida”. Aquest segell garanteix que el PAM vetlla per la seva integració en l’entorn,  donant prioritat a una política i estratègia a favor de la sostenibilitat, que reforça encara més la certificació Starlight avalada per la Unesco. També garanteix que el Centre d’Observació de l’Univers disposa d’una oferta adreçada a tota mena de viatgers, en aquest cas especialment orientat a famílies, i a més posa a la seva disposició comoditats que aquest tipus de públic necessita, com zona de pícnic, canviadors de bebès, mesures de seguretat i accessibilitat adaptades per a infants, i una fàcil interacció a les exposicions adequada per a diferents edats”.

 

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per