Durant aquest mes s’iniciaran les aules de formació de la Noguera

Des de l’Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera, s’han organitzat un any més les Aules de Formació de la Noguera per al curs 2019-2020, amb la novetat que aquest any hi haurà vuit aules a tota la comarca, dos més que el curs anterior: Albesa i Artesa de Segre, que s’afegeixen a Balaguer, Bellcaire d’Urgell, Menàrguens, Ponts, Térmens i Vallfogona de Balaguer.
    Les aules són un cicle de conferències d’octubre a juny, impartides per professors especialistes en la matèria sobre diferents temes, amb l’objectiu de difondre la cultura, despertar l’interès, estimular i satisfer al màxim possible les inquietuds de les persones que volen ampliar els seus coneixements en diverses matèries, d’una forma amena, dinàmica i participativa. En el cas de Balaguer les conferències són cada dimecres i a la resta de municipis, una vegada al mes.
    Aquest curs com a novetat hi haurà la celebració dels 20 anys d’aules, on totes les aules de la comarca s’aplegaran un dia a Balaguer.
    Les inscripcions ja estan obertes i es pot demanar el programa i més informació als Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per