Derrota del Sisvial CB Balaguer en el seu inici de temporada jugant a 2a Catalana

Gràcies al bon joc de la temporada anterior el Sisvial CB Balaguer juga aquest any a 2a catalana

 

    El Sisvial Balaguer iniciava la seva participació a 2a catalana, una categoria recent aconseguida, a casa rebent el Club Esportiu de Bàsquet Sant Jordi de Rubí.
    El partit no va començar bé per les aspiracions locals, on es van veure ràpidament superats pels visitants, i aquests van manar al marcador fins a la meitat del 2n quart, agafant una renda màxima de 12 punts 21-33.
    Però els balaguerins, gràcies a la millora defensiva, aconseguien un parcial de 24-4 i donar el tomb al marcador anant a la mitja part amb el resultat de 45-37.
    Tot semblava que els balaguerins ho tenien de cara per manar al marcador, però la manca d’encert i els errors en defensa van propiciar que els de Rubí, empatessin el marcador a 65 a falta de dos minuts per acabar el matx.
    Final de cara creu on el Balaguer va cometre dos errors en atac regalant la pilota als visitants, i aquests no van perdonar. Al final, 68-74 i primera derrota de la temporada del Sisvial Balaguer que caldrà que aprengui dels errors per adaptar-se a la nova categoria.
    L’equip ha fet alguns fitxatges per reforçar-se en aquesta temporada. El pròxim partit a la pista del Bàsquet Berga 3r classificat.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per