Carlos Rodrigo i Eva Ribalta primers de la Cursa de la Vaca

    La Cursa de la Vaca de Vallfogona va aplegar 400 participants, la xifra màxima que s’havia marcat l’organització, en la celebració de la seva 7a edició, amb Carlos Rodrigo i Eva Ribalta com a guanyadors, en una jornada que era puntuable per a la Lliga Ponent. Xavier Badia i Antonia Argilés s’imposaren en la distància curta. En aquesta cursa, en el moment de fer les inscripcions, hi havia la possibilitat de fer un donatiu d’1 euro per a la causa solidària Stargardt Go PedRetina. Organitzada pels Cansallebres Vallfogona amb el suport de l’Ajuntament.

 

  

Please reload

Notícies  Destacades

El Gran Recapte d’Aliments a la ciutat de Balaguer va recol...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per