Balaguer ha acollit aquest diumenge el II Raid del Segre una competició per equips

Les sortides es van fer en hores diferents segons les tres categories de la cursa: Èlit, Aventura i Open

 

El II Raid del Segre s’ha celebrat aquest diumenge 29 de setembre. Ha estat el segon raid puntuable de la Copa Catalana de Raids d’Aventura ‘19 organitzada per la FEEC (Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya), del conjunt de 4 raids que la composen. El de Balaguer, és l’únic Raid que es celebra a la província de Lleida.
    Una competició per equips que posa a prova els participants en les disciplines de trekking, bicicleta, caiac, tir amb arc, escalada i orientació urbana. El raid compta amb les modalitats d’Elit, Aventura i Open, que es diferencien per l’exigència física dels recorreguts.
    Hi van participar 9 equips per un total de 18 raiders vinguts més enllà de la província de Lleida. Un dels equips íntegrament femení i altres 3 equips mixtes, per sumar 5 participants femenines. Els equips estaven dividits en 2 categories: l’equip Aventura Xperience Team 2 ha estat el guanyador en la categoria Elit, i l’equip Pizza Pinya han guanyat la categoria Aventura.
    Amb sortida i arribada a Balaguer, enguany s’ha combinat disciplines desenvolupades en l’entorn urbà del casc antic, i plena natura al voltant de Sant Llorenç i la Serra del Mont-Roig.
    El Raid del Segre és una cursa de resistència on es posen a prova les capacitats físiques i els coneixements tècnics dels participants, així com les estratègies per gestionar tàcticament la cursa, i es fa per equips.
    Les proves que s’hi han dut a terme han estat la cursa d’orientació en trekking, cursa d’orientació urbana, BTT, caiac, tir amb arc i escalda.
    Les proves i els paratges on es desenvolupaven aquestes han estat un gran encert per part de l’organització.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per