Balaguer celebra el Dia Internacional de la Gent Gran amb un concert al Teatre

El concert amb entrada gratuïta per la gent gran va anar a càrrec de Marta Mesalles i Eva Ruiz

 

Aquest passat dissabte dia 28 de setembre, la Paeria de Balaguer amb la col·laboració de l’Associació Gent Gran la Noguera, va oferir un concert al Teatre Municipal de Balaguer adreçat exclusivament a la gent gran, per celebrar el Dia Internacional de la Gent Gran. L’entrada per aquest col·lectiu era gratuïta.
    El concert va anar a càrrec de la soprano Eva Ruiz i de la pianista Marta Mesalles. El concert, que tenia dues parts ben diferenciades, va oferir al començament un repertori de piano, de música popular per a piano, amb temes coneguts com La vie en rose de Edith Piaf, Moon river de Henry Mancini o New York New York de John Kander. La segona part, amb música per a veu i piano, amb la participació de la soprano andalusa Eva Ruiz, s’interpretaren temes com Vestida de nit de Sílvia Pérez Cruz, Bésame mucho de Consuelo Velázquez o El día que me quieras de Carlos Gardel.
    La gent gran també en van ser els protagonistes a través de la Coral de l’Associació Gent Gran la Noguera, la Coral Veus Canores que van participar en el concert.
    La finalitat d’aquesta jornada festiva i reivindicativa és que les persones grans siguin veritables protagonistes i centre d’interès d’arreu del món, i difondre una imatge més positiva de l’envelliment. La diada representa també una oportunitat per conscienciar la societat sobre l’estat en què es troba la gent gran i els desafiaments i problemes que afronta.
    L’Assemblea General de Nacions Unides va proclamar l’1 d’octubre Dia Internacional de la Gent Gran. La comunitat internacional insta d’aquesta manera a reflexionar sobre els reptes socials i polítics que suposa el creixent envelliment demogràfic i proposa promoure l’envelliment actiu.

 

  

Please reload

Notícies  Destacades

El Gran Recapte d’Aliments a la ciutat de Balaguer va recol...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per