Balaguer assisteix a la Gala de Viles Florides celebrada a Lloret de Mar el passat divendres

L’acte d’entrega de les Flors d’Honor 2019, es va celebrar el passat divendres 27 de setembre,  l’acte va estar presidit per l’Hble. Sra. Teresa Jordà, consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya.
    L’acte es va realitzar a Lloret de Mar i va estar conduït pel meteoròleg i presentador Francesc Mauri. En un ambient lúdic, amb actuacions musicals, es va donar a conèixer els guardons atorgats.
    Dels 135 municipis que són Vila Florida i que, per tant, tenen la gestió mediambiental i el verd urbà com un eix prioritari, n’hi ha 13 reconeguts amb quatre Flors d’Honor, la major distinció entregada fins ara, 53 amb tres Flors d’Honor, 57 amb dues Flors d’Honor i 10 amb una Flor d’Honor.
    Aquest any Balaguer ha rebut tres flors d’honor, una més que l’any 2018, en reconeixement al compromís de la ciutat amb el medi ambient.
    En aquest acte hi va assistir la Regidora de promoció econòmica i ocupació, Ester Guarné, i la tècnica en medi ambient de l’Ajuntament de Balaguer, Eva Rocamora. Ambdues valoren molt positivament aquesta nova flor d’honor com a reconeixement a la feina que s’està duent a terme i, alhora, com una nova empenta per seguir treballant de cara a una ciutat més verda i sostenible i agraeixen la implicació de la ciutadania.

 

  

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per