Aquest diumenge es va celebrar la 19a Fira d’Entitats de Balaguer a la plaça Mercadal

Aquest passat diumenge s’ha celebrat la 19a Fira d’Entitats de Balaguer amb la participació d’una setantena d’entitats i associacions a la plaça Mercadal, organitzada per la Taula d’Entitats de Balaguer, dinamitzada dins del Pla del de Desenvolupament Comunitari (PDC) dels Serveis socials del Consell Comarcal de la Noguera, amb la col·laboració de la Paeria de Balaguer i la Diputació de Lleida.
    Aquesta Fira té l’objectiu de donar a conèixer les activitats que les entitats porten a terme durant tot l’any i que mantenen viu l’associacionisme entre la ciutadania.
    La fira que estava dividida en vuit espais diferents, ha comptat amb la participació de més de 70 entitats i associacions de tot tipus: culturals, esportives, socials i de voluntariat, la majoria de Balaguer.
    Oberta des de les 10 del matí  i fins al migdia, s’han ofert diferents activitats infantils, una xocolatada, tallers per a totes les edats i diferents actuacions i demostracions.
    Per a la cloenda s’ha fet un vermut solidari per recaptar diners per al projecte teatral impulsat per l’Associació Salut Mental la Noguera, l’Hospital Hèstia i el Servei de Rehabilitació Comunitària de Salut Mental.
    La cloenda va anar a càrrec dels Bandelpal que van oferir una batucada als assistents i un concert de rumba Catalana amb ‘Er Taqueta’ per finalitzar la fira.

 

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per