Algerri organitza una sortida per descobrir els Trullets dins l’espai natural de la Serra Llarga

    L’Ajuntament d’Algerri posa en marxa un programa d’activitats de descoberta a l’espai natural de la Serra Llarga-Secans de la Noguera. Aquest programa, que abasta el que resta d’any 2019, té vocació també de consolidar-se i perdurar en el temps. S’adreça als visitants, turistes i veïns d’aquest espai natural, i pretén donar a conèixer els seus valors culturals, paisatgístics i ecològics
    La primera activitat es va fer al mes de setembre. Aquest diumenge dia 6, a partir de 2/4 de 10 h del mati, serà la sortida als Trullets, unes cavitats excavades a la roca guixenca que s’usaven a l’antiguitat per guardar el vi, prop d’Algerri, dins l’espai d’Interès Natural de la Serra Llarga-Secans de la Noguera, de mitjans del segle XVII.
    Dirigida per Jesus Brufal, arqueòleg. El programa d’activitats, seguint la línia d’una aposta ferma per un Algerri viu, el promou l’Ajuntament d’Algerri amb la coordinació de La Llena ambiental. Les activitats s’adrecen a tots els públics i són gratuïtes, tot i això, cal fer una inscripció prèvia (formulari online, correu electrònic o telèfon de contacte) i les places són limitades.
    Un espai de característiques singulars, ja que se situa en plena depressió Central limitant amb el Prepirineu.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per