4a edició del projecte “Busca” de les poblacions de Santa Linya i les Avellanes

L’Ajuntament de les Avellanes i Santa Linya, la Taula d’Entitats d’aquest municipi i l’Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera, a través del Pla de Desenvolupament Comunitari (PDC) han organitzat conjuntament, per quart any consecutiu, l’activitat BUSCA’19.
    El passat 20 d’agost l’autobús del BUSCA va fer la ruta pels pobles de Vilanova de la Sal, Santa Linya i les Avellanes, perquè els veïns i veïnes poguessin desplaçar-se de manera gratuïta a Tartareu i participar en una de les activitats de la Setmana Cultural: el concert de folk amb Krregades de Romanços. I el 7 de setembre el mateix autobús va fer ruta per Vilanova de la Sal, Tartareu i les Avellanes per portar els participants a la Cova Gran de Santa Linya on es va fer un concert amb Elvis Tribute Band.
    El BUSCA és una iniciativa que promou la relació i la participació entre els quatre pobles, difon les seves setmanes culturals i millora la mobilitat d’algunes persones, sobretot la de la gent gran, que no tenen transport per desplaçar-se.
    Cal dir que cada any augmenta el nombre de persones que utilitzen el bus per desplaçar-se cap a les Setmanes Culturals fet que l’activitat es va arrelant al territori.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per