“La venjança del coronel a la Lluella del Llop” el proper diumenge dia 20

Nova sortida dins del Cicle “L’any dels Llops” organitzada pel Centre Excursionista, la Biblioteca i el Museu de la Noguera

 

    Dins del Cicle “L’any dels Llops” que porta organitzant el Centre Excursionista de Balaguer des de principis d’any, el proper diumenge 20 d’octubre es durà a terme una nova sortida.
    En aquesta ocasió el Centre Excursionista de Balaguer, la Biblioteca Margarida de Montferrat i el Museu de la Noguera us conviden a reviure la novel·la “Els Llops”, del balaguerí Francesc Puigpelat, pels voltants de Vilanova de Meià, al Montsec de Rúbies.
    El despoblat de Meià, el dolmen de la Lluella del Llop, les trinxeres de la Guerra Civil al Cogulló i d’altres racons de la zona seran visitats en aquesta ocasió. Una activitat més de “L’any dels Llops” que, de mica en mica, es va acostant al seu acabament.
    Els interessats podeu demanar informació més detallada de la sortida a en Francesc Antillach (telèfon 616 110 851), soci del CEB que coordinarà l’activitat, o al Museu de la Noguera.
    Recordar-vos també que per participar es requereix inscripció prèvia la qual s’ha de fer al Museu de la Noguera (Oficina de Turisme. De dilluns a dissabte d’11 a 14h i de 18 a 20h i diumenges de 10 a 14h). Gaudiu de “L’any dels Llops”!.

 

  

Please reload

Notícies  Destacades

El Gran Recapte d’Aliments a la ciutat de Balaguer va recol...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per