Èxit de participació en “El Vermut et porta la moda” iniciativa de l’ACB

Es tracta d’una iniciativa per dinamitzar el comerç de la ciutat i també la gastronomia local

 

L’Associació de Comerciants de Balaguer, va celebrar el passat diumenge 22 de setembre la primera edició del “Vermut et porta la moda”. Un projecte amb l’objectiu de dinamitzar el comerç de la ciutat.
    Una jornada festiva, on la bona climatologia va acompanyar un mati de compres, degustació de vermuts i tapes de diferents establiments gastronòmics de Balaguer que oferien als centenars de persones que va sortir a passejar i comprar per les botigues obertes.
    Aquesta activitat es va dur a terme entre el carrer Sanahuja i el carrer Barcelona, on les botigues d’aquests carrers estaven obertes, i també hi havia presència de d’altres comerços de la ciutat que van voler participar en aquesta jornada on la moda, el vermut i la música van ser els protagonistes.
    A mig mati es va fer una passarel·la de moda, per presentar la nova col·lecció de cara aquesta tardor i hivern.
    Durant tot el mati es va poder gaudir de música en directe i moltes altres activitats, sortejos... i les botigues presents oferien grans descomptes per les compres fetes durant aquell mati.
    Aquesta activitat va tenir molt bona acollida pels centenars de persones que hi van participar, des de les 11 del mati fins a les 15 h del migdia. També els establiments comercials i gastronòmics que hi van ser presents, que van fer una menció positiva d’aquesta activitat que es feia per primera vegada a Balaguer, amb la clara intenció de potenciar les compres així com també potenciar els establiments gastronòmics de la ciutat, i amb la intenció de repetir-ho ja que ha tingut una bona acceptació per la gent, amb un bon ambient i que de ben segur que els organitzadors ja pensen en fer la segona edició.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per