Vallfogona celebra el II Mercat Gastronòmic el divendres 27

El proper divendres 27 de setembre, dins dels actes del programa de la Festa Major de Sant Miquel de Vallfogona de Balaguer, es celebrarà a partir de les 20.30 h i al carrer Major, el 2n Mercat Gastronòmic.
    El carrer major acollirà aquest mercat gastronòmic amb tapes per degustar de diferents  establiments amb un preu popular que inclou tres tapes, una beguda i l’envàs. A part es podrà comprar sense pack. Els tiquets es podran treure al mateix dia o prèviament als establiments que hi participen. Els participants posaran un espai oferint els seus productes, vuit espai per degustar tapes i tres espais per degustar begudes.

 

 

  
 

Please reload

Notícies  Destacades

El Gran Recapte d’Aliments a la ciutat de Balaguer va recol...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per