Un any més Càritas donarà el servei de reforç educatiu a tots els alumnes que ho necessitin

Des de Càritas es fa una crida a tothom que vulgui fer de voluntari i ajudar en la tasca del reforç educatiu

 

    Des de Càritas s’organitza dins el programa “Infants i joves” l’activitat de Reforç Educatiu.
    Aquest programa, consisteix en que en sortir de l’escola, els alumnes que ho necessitin, poden assistir en aquest centre per a reforçar les matèries de l’escola (lectura, expressió oral i escrita, càlcul...) en les que tinguin mancances.
    El projecte va adreçat a nens i nenes d’entre 6 i 12 anys (cicle inicial, mitjà i superior de Primària), que presenten dificultats per a seguir el curs escolar, i els tutors del centre enviaran un alumne per classe i curs a la seva realització, sempre en coordinació amb el responsable activitat a Càritas.
    Aquest reforç, es realitzarà al local de Càritas, que es troba a la Plaça Josep Carner Ribalta s/n (Centre Sant Domènec), els dimarts i dijous de les 17.15h  a 18.15h, durant el calendari  escolar. La data d’inici d’aquesta activitat serà el proper dimarts 8 d’octubre.
    Des de Càritas Balaguer es fa una crida a totes aquelles persones que vulguin fer de voluntaris en aquestes tasques de reforç educatiu, que es poden adreçar al telèfon 973443320 o adreçar-se al  Centre de Sant Domènec de Balaguer.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per