La XIV Comarkalada reunirà el jovent de la Noguera a la Sentiu el 5 d’octubre

    La Sentiu de Sió es convertirà el proper 5 d’octubre en l’epicentre del jovent de la comarca de la Noguera amb la celebració de la XIV edició de la Comarkalada, la Trobada Jove de la Noguera, que cada any es trasllada a un municipi diferent de la comarca. La iniciativa, organitzada aquest any conjuntament per l’associació Jovent La Sentiu, l’ajuntament de la localitat i l’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Noguera, preveu una participació similar a la de l’any passat, d’una quinzena d’associacions de joves de municipis de la comarca.
    El cartell musical d’aquesta edició ve encapçalat pels concerts de Band The Cool i Rocktambuls i es completa amb les actuacions dels DJ’s Marsal Ventura i Gnix. Les entrades per al concert es podran comprar de forma anticipada a l’Oficina Jove de la Noguera (a l’edifici Lapallavacara de Balaguer).
    Una de les novetats destacades d’aquest any és la Fira Jove, que es presenta amb aires renovats pel que fa a l’eix temàtic, relacionat en les últimes edicions amb la cultura, la història o les tradicions de cada poble participant. En aquesta ocasió, el tema escollit de la Fira és “La meva sèrie preferida”, en què cada associació de joves participant haurà de representar una sèrie de TV a través de disfresses i decorar el seu estand amb motius que recordin la sèrie escollida. Les activitats de la fira i, per extensió, de la Comarkalada responen a la intenció  de potenciar l’equilibri territorial, la cohesió social i la relació entre el jovent de tots els pobles de la comarca. El primer premi per a l’estand guanyador serà un xec en metàl·lic de 300 euros per a l’associació de joves del poble, el segon premi serà de 200 euros i el tercer de 100 euros.
    El programa d’actes es completarà amb un vermut popular, espectacles de carrer, una gimcana jove, concursos o una exhibició de quads, entre d’altres, activitats organitzades íntegrament per l’associació Jovent La Sentiu.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per