La Travessia al Pantà de Sant Lloreç èxit de participació i podis pel CEN Balaguer

El passat diumenge 8 de setembre es va celebrar amb un gran èxit de participació la X Travessia al Pantà de Sant Llorenç, organitzada pel Club Esportiu Natació Balaguer, sent la única travessia oficial que es realitza a les Terres de Lleida.
    Amb més de 150 inscrits, nedadors i nedadores de diversos clubs de Catalunya, que es van aplegar al Pantà, per la  disputa de  les tres proves establertes, 250, 1.000 i la de 3.200 metres i  la PANTATHO 7.0 de un recorregut de 7000 metres.
    En la travessia del PANTATHO 7.0, puntuable per al circuit català de travessies els guanyadors van ser el nedador local Lluís Pijuan del CEN Balaguer i en categoria femenina la vencedora va ser la Laura Rodríguez del CN Barcelona. En la travessia gran de 3200 m., també puntuable pel Circuit Català de Travessies la guanyadora  fou la nedadora Ainhoa Benavente del CN Cervera i en categoria masculina el  guanyador va ser el nedador Jordi Corominas del CN Farners. Destacar la victòria dels nedadors del CEN Balaguer en categoria Infantil  Aurembiaix Pifarré (segona en la general) i Àngel López.
    Pel què fa a la travessia de 1100 metres, els guanyador han estat el nedador local Arnau Pifarré del CEN Balaguer i la nedadora Maria Herreros de l’INEF Lleida. Els podis locals del CEN Balaguer , amb victòria d’Arnau Pifarré en categoria Aleví, i en femení la 3a posició de la Helena Roca, també 3a posició infantil per l’Aina Torrubiano i la 2a d’en Marc Suñé.
    En la travessia petita de 250 metres els guanyadors han estat en Jordi Carrasco de l’INEF Lleida  i la nedadora local Elia Sanmartín del CEN Balaguer. També destaquem els podis locals, en categoria promesa la 2a posició de Genis Trepat i en femení 3a la Yoana Milenova i en la categoria més petita victòria local per Marti Nosas i 3a la Simona Milenova. En la prova de 250 en categoria de natació adaptada, el guanyador va ser el nedador local Iker Ruiz del CEN Balaguer.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per