La Cova Gran de Santa Linya escenari d’un concert de rock

El dissabte dia 7 de  setembre a les 9 del vespre a la Cova Gran de Santa Linya es va realitzar per vuitè any un concert. Aquest any va ser a càrrec de Elvis Tribute Band i van fer un concert de RocK and Roll recordant clàssics dels anys 50, 60 i 70. Com els altres anys el concert va tenir molt d’èxit i aquesta vegada es va comptar amb més de 200 assistents.
    La Cova Gran ofereix moltes possibilitats, a nivell arqueològic s’hi fan excavacions cada estiu dirigides per arqueòlegs de la Universitat Autònoma de Barcelona. També és un dels millors punts a nivell internacional de l’escalada i un lloc que visiten alumnes per conèixer la importància d’aquest patrimoni.
    La Cova Gran és un lloc que els últims anys ha posat el municipi al mapa, essent un espai on l’esport, l’arqueologia, la cultura i ara, aquests darrers anys, la música l’utilitzen d’escenari.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per