La 19a Fira d’Entitats es farà el proper diumenge 29 de setembre a la plaça Mercadal

El proper diumenge 29 de setembre es celebrarà la 19 edició de la Fira d’Entitats. Una Fira que esdevé un dia de trobada de totes les associacions, clubs i entitats de la comarca, per donar-se a conèixer a la gent visitant, per poder mostrar la feina que es fa durant l’any.
    A les 10 h s’obrirà la Fira, donant espais a les més de 50 entitats i associacions que hi participaran.
    Entre les 10 i les 13 h es faran diferents activitats per a totes les edats, amb actuacions musicals, demostracions, punts d’informació a càrrec de les diferents associacions/clubs que hi seran presents durant tot el matí.
    Enguany la fira es farà només en horari de mati, essent un canvi al format respecte als anys anteriors, per facilitar l’estança dels participants en aquesta fira.
    A partir de les 13 h es farà la cloenda, amb un vermut solidari, una batucada a càrrec de Bandelpal i un concert de rumba amb Er Taqueta.
    Aquesta fira està organitzada per la Taula d’Entitats de Balaguer, dinamitzada dins del Pla del de Desenvolupament Comunitari (PDC) dels Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera i a més compta amb la col·laboració de la Paeria de Balaguer i la Diputació de Lleida.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per