L’AECC Lleida augmenta horaris i activitats per aquest curs

L’AECC – Catalunya Contra el Càncer de Lleida inicia al setembre el curs amb grans novetats i una programació plena d’activitats gratuïtes per a persones que han patit o estan passant per un procés oncològic.
    L’objectiu d’aquestes classes és fomentar la salut, el suport emocional i l’exercici físic de persones amb càncer. A la comarca de la Noguera es durà a terme la fisioteràpia aquàtica i individual, atenció psicològica individual i exercici físic i ioga.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per