El 6è Festival d’Astonomia del Montsec els propers dies 11, 12 i 13 d’octubre

Com cada any han programat activitats per a tota la família, tant diürnes com nocturnes, amb visites al COU

 

El 6è Festival d’Astronomia del Montsec, se celebrarà del divendres 11 d’octubre fins al diumenge 13 d’octubre al Centre d’Observació de l’Univers (COU), del Parc Astronòmic del Montsec (PAM).         El Festival té com a objectiu principal divulgar la ciència en la societat, mitjançant l’organització d’activitats científiques, culturals i d’oci, pensades per a tota la família, que aconsegueixin despertar l’interès per l’Astronomia i un millor coneixement de la zona del Montsec, com a destinació d’Astroturisme. En aquesta edició el Festival té una previsió d’assistència similar o superior als anys anteriors que sempre han anat en augment.
    El Festival d’Astronomia del Montsec és l’única activitat que es realitza a l’Estat espanyol amb aquestes característiques, on s’integra el coneixement del saber científic amb la cultura popular i les activitats culturals i lúdiques per a tots els públics.
    Aquest any podrem gaudir d’activitats tan diverses com la de Conta Contes amb Meritxell Morera o l’espectacle de Katakrak  “Engins Eko-poètiks”.  El presentador de TV3, Dani Jiménez  repetirà un any més en el festival i es presentarà  l’espectacle d’Animació musical “Interestel·lar” a càrrec de Miscel·lània Teatre entre d’áltres.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per