Dissabte el carrer del Pont va acollir un any més la mostra d’oficis antics

El dissabte els milers de visitants que van passar pel carrer del Pont van trobar els antics oficis

 

    L’Associació de Veïns del Centre Històric de Balaguer, va organitzar la 13a edició de la Mostra d’Oficis Antics durant tot el dia al carrer del Pont coincidint un any més amb la Festa de l’ Harpia.
    La mostra comptava amb més d’una vintena d’artesans i es va poder visitar com cada any, l’obrador de l’artista Ton Camarasa així com el taller de pintura de la Rosa Agustí.
    Al llarg del carrer del Pont, a la zona dels porxos es va poder veure molts oficis que avui dia s’han perdut o casi, alguns d’ells com el cisteller, l’espardenyer, el ferrer, la filadora, la tintadora, el picapedrer ... entre altres.
    Els milers de visitants que van poder passejar per la mostra van observar la feina que es feia abans i recordar la importància d’aquests oficis quan tot ho feien artesanalment.
    Gràcies a l’Associació de Veïns del Centre Històric, un any més s’ha pogut gaudir d’aquesta mostra que va molt lligada a la festa medieval que Balaguer celebra des de fa nou any, amb la festa de l’Harpia, i que durant un cap de setmana, la ciutat rememora el seu passat medieval ensenyant als visitants una part de la nostra història, molt curiosa pels més petits de casa.

 

 


 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per