Arriba a Balaguer la 5a Mostra d’Arquitectura de les Terres de Lleida

La sala d’exposicions de la Paeria de Balaguer acull des del passat 12 de setembre i fins el proper 15 d’octubre, l’exposició dels treballs seleccionats i premiats en la 5a Mostra d’Arquitectura de les Terres de Lleida i 5è Premi Ignasi Miquel per a joves arquitectes, organitzada per la Demarcació de Lleida del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) amb la col·laboració de la Diputació de Lleida i l’Ajuntament de Balaguer. En l’acte, es presentarà també el catàleg de la Mostra. A l’inauguració hi van assistir el vocal de Cultura de la Demarcació de Lleida del COAC, Ramon Llobera, i el regidor d’Urbanisme de la Paeria de Balaguer, Gerard Torres.
    Es poden veure 27 projectes seleccionats pel jurat, entre els quals es van premiar obres dels arquitectes Josep Bunyesc, Julio Mejón, Jaume Terés, Josep Maria Puigdemasa, Jaume Farreny i a l’estudi Ianua Arquitectures, aquest darrer, distingit amb el 5è Premi Ignasi Miquel per a joves arquitectes.

 

  

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per