Aquest diumenge arriba la 7a Cursa de la Vaca a Vallfogona de Balaguer

La cursa arriba a la seva setena edició i està organitzada pel Club Esportiu Cansallebres de Vallfogona

 

    Aquest diumenge 22 de setembre Vallfogona celebrarà la setena edició de la Cursa de la Vaca. Una cursa organitzada pel club  esportiu Cansallebres de Vallfogona amb col·laboració amb l’Ajuntament de Vallfogona.
    La jornada esportiva ofereix la cursa de la Vaca de 10 km de recorregut, la cursa del Vedell de 5 km i una caminada també de 5 km, no competitiva. Les inscripcions ja estan tancades. La sortida tant de les curses com de la caminada es farà a les 10 h del mati davant de les piscines, on també hi haurà l’arribada. Tots els participants rebran un obsequi, així com hi haurà sorteigs de regals per als participants. També hi haurà inflables per als més petits i xocolatada per tots els que vagin a veure la cursa i acompanyants, així com l’animació de la mà del grup de batucada Bandelpal.
    Una cursa puntuable per la Lliga Ponent i que ja està molt arrelada a la nostra comarca, pel seu recorregut, per la seva bona organització i una jornada esportiva que esdevé una festa donat que des de l’organització preparen moltes activitats i sorpreses pels participants i també pels acompanyants.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per