Albert Hermoso s’emporta el bronze al Campionat de Catalunya Concurs Complet

Al Concurs Territorial de Salt de Torredembarra Albert Hermoso s’emporta podi amb el cavall Quilate

 

    El genet olímpic Albert Hermoso, va participar al Centre d’Equitació Penedès, a Vilafranca del Penedès, al Concurs d’Equitació Nacional en categoria 1 estrella en el que també es disputava el Campionat de Catalunya Absolut. El genet, que hi va participar amb dos cavalls joves de 6 anys, Mohican SC i Umbela AA, aconseguint el bronze amb Mohican SC (amb 33,48 punts) i amb l’euga Umbela AA, la segona millor puntuació (32,99 punts), acabava amb 4a posició.
    Per altra banda, Albert Hermoso també ha participat aquest setembre al Concurs Territorial de Salt de Torredembarra, en el qual l’hípica lleidatana hi va viure una excel·lent jornada esportiva. A part de l’últim concurs de la Lliga de Doma Clàssica Terres de Ponent 2019, una gran representació de genets i amazones lleidatans van participar del Concurs Territorial de Salt de Torredembarra amb excel·lents resultats.
    En la prova gran, de 1,30m, el podi va ser íntegre per lleidatans, Albert Hermoso i Quilate es van imposar amb un recorregut sense falta i un temps de 80,35 segons. Marc Boncompte amb Brentor Mail de Champion va quedar en segona posició amb una penalització de 4 punts i 74,10 segons mentre que l’amazona Núria Lladonosa amb Ícaro LB va quedar tercera, també amb una falta i 81,79 segons.
    Albert Hermoso, el genet d’Os de Balaguer, té un calendari replet de competicions i concursos, així doncs ja s’està preparant per la “Gran semana anglo-árabe de Sevilla” que es disputa aquest cap de setmana i el Concrus complet de Châteaubriant a França a finals d’aquest mes de setembre.

 

 


 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per