“El vermut et porta la moda” la proposta de l’Associació de comerciants ACB

L’Associació de Comerciants ACB organitza una jornada amb molta moda, música i gastronomia

 

 

Aquest diumenge 22 de setembre, l’Associació de Comerciants ACB de Balaguer, proposa als balaguerins i veïns de la comarca una festa on la moda, la música i la gastronomia tenen un paper molt important.
    La festa es farà entre el carrer Sanahuja i el carrer Barcelona i des de les 11 del matí fins a les 15 h del migdia, les botigues estaran obertes, així com hi seran presents també altres botigues ubicades a altres llocs de Balaguer que s’han volgut sumar en aquesta festa del comerç, on es presentarà la moda per la proper temporada acompanyada de bon menjar, per restauradors de la ciutat i música per ambientar.
    Hi haurà una passarel·la de moda a les 11.30 h, on hi haurà tretze comerços que presentaran les seves novetats per la temporada d’hivern. Al llarg d’aquests dos carrers hi haurà quatre punts amb restauradors de la ciutat que ens oferiran tapes, vermuts per degustar durant tot el mati.
    La música també hi serà present, amb una actuació en directe a les 13 h del grup Los Hernández i altres sorpreses musicals durant un mati ple de moda, bon menjar que oferiran els comerços de Balaguer per potenciar les compres de proximitat i per també fer gaudir a la gent mentre compren, una manera divertida on des dels més petits fins als més grans trobaran roba, sabates i complements per estar a la última.
    Una nova proposta dels comerciants de la ciutat per incentivar a la gent a  comprar a Balaguer, que ofereix un gran ventall de botigues. La restauració de Balaguer també ha volgut participar en aquesta gran iniciativa. 

 

 

  
 

Please reload

Notícies  Destacades

La festa de l’Harpia Balaguer Medieval canviarà de dates pe...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per