Íker Castillo i Gerard Navas, sotscampions en el V Super Gran Slam de Menors a Barcelona

Aquest diumenge passat, el jugador de pàdel balaguerí Iker Castillo i el seu company Gerard Navas van proclamar-se sotscampions en categoria aleví del V Super Gran Slam de Menors disputat al Sant Just Padel Club (BCN) dins del Circuit de Menors de la Federació Catalana de Pàdel.
    La parella lleidatana tornava a competir després de l’aturada estival i hi havia alguns dubtes sobre l’estat de forma en què tornarien a estar dins la pista. El camí fins a la final el van resoldre amb certa comoditat superant els seus rivals sense perdre cap set. A la final es trobarien amb la parella número 1 del rànquing formada per Iker Mercader i Dani Docampo, amb qui ja es habitual disputar-se els campionats. Malgrat que l’Iker i el Gerard van guanyar el primer set per 6/3 i van tenir opcions de tancar el partit al segon set, la parella rival es va imposar en els dos darrers parcials per 4/6 5/7 després de més de 2 hores d’intens partit per endur-se el torneig.
    L’entrega de trofeus va comptar amb la col·laboració de dues jugadores World Padel Tour, la catalana Lucía Sainz i la menorquina Gemma Triay, actual parella número 3 del rànquing WPT.

 

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per