Nova temporada a la piscina amb una important remodelació d’instal·lacions

    Les obres a la piscina coberta, segueixen el seu curs, amb obertura prevista per al proper 16 de setembre; encara que és difícil concretar més, ja que l’obra és complexa. L’equipament presentarà un important avenç en la funcionalitat i estètica del mateix, amb el canvi de més del 80% de les plaques de metacrilat de la coberta; de manera que es podrà atendre els desperfectes ocasionats pel darrer sinistre i pedregada que van malmetre part important de la coberta i d’aquesta manera també poder reconduir la pèrdua energètica que podia sofrir pels desperfecte i també les goteres considerables que s’acumulaven en l’interior de l’habitacle. Com també altres  actuacions a nivell de fusteria d’alumini, inoxidable i altres serveis.
    Des de l’administració s’informarà als abonats dels avenços amb les obres o possibles modificacions en el calendari. Les inscripcions ja han començat aquesta setmana, essent els cursos de natació i bany lliure les més demanades, a part també l’aquafitness i el waterpolo, cada cop amb més inscrits.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per