L’Associació Estel celebrarà un sopar en motiu del seu aniversari el proper dia 27

L’Associació l’Estel de Balaguer aquest any està de celebració, en motiu del 40è aniversari de l’entitat i també dels 25 anys del Club Esportiu.
    Durant l’any han fet varies activitats que estaven incloses en la commemoració d’aquestes dos dates tan assenyalades, com han estat la venta de calendaris solidaris, la publicació de fotos antigues en les xarxes socials des de l’any 1979, els vídeos de felicitació cap a l’entitat, així com la  cursa solidària que es va fer al mes d’abril i una performance al Xalet Montiu el passat mes de juny.
    Ara per acabar de celebrar-ho estant organitzant un sopar de trobada el proper 27 de setembre a la Finca Divina Pastora de Balaguer, amb totes aquelles persones que han estat involucrades d’alguna manera amb l’entitat al llarg de la seva història, a part dels membres i familiars. Una festa pel retrobament de totes aquelles persones que hi estan vinculades.
    Les reserves es podran fer entre els dies 2 i 16 de setembre.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per