Final del Projecte JoVa amb una sortida al Port Aventura pels participants

    El dimecres 28 d’agost els 240 joves de la Noguera que han participat aquest estiu al projecte JOVA (Joves i Valors) han fet una sortida conjunta a Portaventura, amb entrada i transport gratuïts, per agrair-los la feina feta en benefici dels seus pobles.
    El JOVA és un projecte de l’Oficina Jove de la Noguera que ofereix a joves d’entre 12 i 17 anys la possibilitat de dur a terme activitats de voluntariat durant un mínim de 40 hores entre els mesos de juliol i agost, per millorar el seu municipi a partir de les necessitats dels respectius ajuntaments i de les propostes dels mateixos adolescents.
    Els pobles que aquest any han participat al JoVa són Albesa, Algerri, Artesa de Segre, les Avellanes, Balaguer, Bellcaire d’Urgell, Bellmunt d’Urgell, Gerb, Castelló de Farfanya, Ivars de Noguera, Montgai, Os de Balaguer, Penelles, Térmens, Vallfogona de Balaguer i la Ràpita.
    En la sortida, els nois i noies participants al programa,  van estar acompanyats pel president del Consell Comarcal de la Noguera, Miquel Plensa; la vicepresidenta, Anna Maria Calvís;  alcaldes/esses i regidors/es dels 16 pobles de la Noguera que aquest any han participat en el projecte, i tècnics/ques de l’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Noguera.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per